happy NO year

Så nu är 2008 snart slut. Har gått förhållande vis fort antar jag? Långt ifrån det bästa året... jag kommer ihåg hur vi satt för ganska exakt ett år sedan och sa att detta fanemej skulle bli så sjukt bra. Visserligen gjordes det med drink i handen och vin i huvudet.

Hursom, jag sätter inte upp några nyårslöften. Vad är meningen lixom. Nä, jag sätter upp mål för det nya året. Smakprov:
- Jag ska lära mig danska alt franska.
- Jag ska gå kurs i vågsurfing i sommar.
- Jag ska åka på minst en festival!

Den sista tar emot men var ett förslag från min kära syster.
- Göra en ny grej varje dag alt. le mot människor och vara glad, ge komplimanger och så..

Men jag är färdig med 08. 09 är det nya rufus (HAHA). Och det blir inte annat än vad man gör det till!


Puss, Happy New Year and

SKÅÅÅÅÅÅL!!

en av fyra svenskar har sömnproblem

AA! varför kan jag inte sova... Jag har provat allt. Dricka mjölk. Trötta ut mig riktigt innan under dagen. Läsa en dötrist bok (men den blev spännande så det funkde inte). GODDAMNIT jag har tom börjat städa. Mitt i natten. Och nu sitter jag här igen. Nanana...

Så iaf nu är julen typ över. Men det har varit riktigt godt, fick nästan allt jag ville ha på julisafton. Och imorron är det rea! Jay och jag har taggat hela kvällen, haha. Smidit planer om snabbaste vägarna, gjort upp schema för energiintag och även satt upp en budget. Okej skojar, men det där med budgeten borde jag faktiskt göra. Men vet ni vad! Nästa år kommer bli så himla fett nice alltså.

Viktiga händelser i mitt liv under 2009:
april: Fyller 18 + Prag
juni: Studenten + Grekland
augusti: Los Angeles
december: London

Dock planerar jag London fler gånger, London är lite som mitt kokain min egen drog. Och Kanye West är min terapi. Visst först kanske man hör beatet men om man verkligen lyssnar på texterna kan iaf jag ta dom till mig. Good morning och everything i am is the real sheit if you ask me.


Okej jag känner att detta börjar spåra ur totalt nu. Jag måste få nån sömn i mig, ska upp och iväg tidigt imorron.

Puss och godnatt till alla er som ska sova, till er andra, spara dammsugningen tills imorron för dom flesta i huset som sover blir arga har jag märkt.


den 23

OKEJ december har gått fort. Men min teori är att månaden 12 går mkt fortare bara för att man har chokladkalender. JAA jag har chokladkalender och jag har faktiskt hållit mig till regeln och ätit en var dag och inte alla på en gång som vissa!

Senaste veckan har varit helt crazy! Var i Malmö tills idag och har handlat massvis med fina julklappar att ge fina personer. Jag undrar vad jag ska få, mina folks har lagt alla paket under granen, flera små och ett fett skitstort. Det stora är till mig. Jag är lite nyfiken eftersom allt jag önskat mig inte är större en typ en bok.....

However, nudie gjorde min dag, hade glömt hur mycket jag saknat,,



God jul allihopa everybody! Hoppas ni får en fin (troligtvis inte vit though) dag och kväll tillsammans med mauut och pressys, i know i will.

LOVE


gday m8

Igår hade vi lite filmrace och vi såg bla Simpsons filmen. Herregud jag höll på att dö. Inte av skratt utan av att den varade i sega outhärdiga en och en halv timme... Family Guy däremot, det är något som är roligt. Men vad gör man inte; var tvungen att se Simps så vi skulle se love actually, du förstår det måste "bli jämt".

Idag ska mam o pap ha julmiddag med lite släkt härhemma. Iofs vi ska inte äta julmat, utan yummi smörgåstårta. Och jag känner för att övningsköra lite granna. Nu känns det ganska bra att köra PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ och jag hoppas det inte är halt ute.

Jag har ett nyårslöfte iår. Lätt att komma ihåg och något utav en utmaning. Av min vän Tiffany:

Jag ska bli känd och smal, känd och smal.

earth cake

Jordskalv i Ystad,,, det trodde jag inte! Det var ganska läskigt. Iofs låg jag och sov men ändå, jag vaknade ju av det.

OKEJ det var bara det jag ville ha sagt. Ni kan ju kolla på Ricard Palm klipp på youtube om ni inte har ngt att göra.


POSS

stureplans finaste

Waaah, vill bara meddela att jag har köpt min första julklapp! Så nu är det bara ett antal kvar på listan... Helt sinnes vad mycket folk det var ute redan, menar jag, det är ju bara den 13 dec lixxom.. 

BTW, vi kommer få finbsök. Till nyår kommer Sundbybergs-Petter till Anrí aka Henrik partypussycats place i Malmö. GUTT SOM FAEN. Jag har inte träffat blondie på år och dag,,, han lär ju vara längre än mig nu haha! HUrsom det kommer inte märkas för det är ju ett utmärkt tillfälle att anävnda mina darlings, de söpersnögga Paris Kate and I svarta skorna, ska
öva på att gå i deom lite fölrst bara.


För övrigt planeras kvällen bli chillkväll. Film och lite sånt. Känns ganska skönt med något sådant idag efter gårdagarnas strapatser.

OUSSHEJ

TIDEN DÄR FRAM

Jag vet vad jag vill nu. Det känns.. bra. Det känns som jag ängligen är inne på rätt väg, att det är detta jag verkligen vill göra. Har även tänkt en del på nästa höst. Jag funderar på om jag ska dra till antingen Los Angeles eller London. London tycker jag är en riktigt häftig stad, och det är ju ganska nära hem och så. Men LA är något som jag alltid har velat åka till. Jag menar det är ju LA! Det hade varit riktigt cooltsomfan. Problems bara om jag måste jobba innan. Jag vill ju helst åka dit i augusti och stanna tills sommaren, och om jag istället åker dit i januari kan det bli klödd. Men fortfarande riktigt guttt. Och sen studielånet tänker jag, att om jag ändå ska lägga ner pengar på fyra och ett halvt års juridikstudier kan jag lika gärna göra det ordentligt...!

Så nu ska jag pimpla glögg (pimplar man glögg?) och så ska vi se Harry Potter har jag bestämt. Sen hemsk söndagssömn (dvs ingen alls) i min nya fina prinsessan på ärten höga säng. Jag lovar jag kommer få svindel.
PUSSLOVE, ska prata med min vän THE PRO imorron, och sen bestämmer vi.

RSS 2.0