Fem sex sju ått

Fan vad jag blev deppig när jag såg Johans kollage med sommarbilder. Deppig, samtidigt som jag blev lite varm i magen. Tiden är förbi... men härligt att titta på. Speciellt Toffes dansskola, det glömmer jag aldrig.

Nu laddar jag upp inför hösten. Tittade i olika tidningar och kataloger innan. Har massa idéer i huvudet. Och det kan kanske bli bra.

Imorgon. Då händer det. Byebye och hello you! Och det kan kanske också bli bra.


Nu vill jag ut och springa. Planlöst och utan något mål. För så känns det just nu.


ett samtal

huhu om jag inte gör det nu så kommer jag aldrig våga..




tur att det inte var den snygge iallafall


i trans genom malmönatten

Fint vi laddat upp nu. Ljus, dryck, godis framför TVn. Det känns bra att sitta inne i det höstliknande vädret. Hiick, jag är aptrött samtidigt som det känns som om mina ben inte kan bära upp mig, mina fötter ömmar som fan. Vilket måste vara ett gott tecken på att det var gooding igår!

Och igår hade jag en underbar eftermiddag/kväll/natt med ( och /morgon med vissa..) mina loverrs i city! Alibaba och Pumba, haha. Men jag tycker om dom ändå. Vi studsade runt till smk och var allmänt coola. Jag gillar Malmö såhär. Den bästa tiden att befinna sig här är under festivalveckan. Sjukt mycket folk, förhållandevis bra, okej bra musik och bara känslan. WOAH.



Seriöst, jag somnade med Familjen i min skalle och jag har inte riktigt fått ut den än.




jag
gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen


Allting måste vara snyggt och prydligt för hon kommer från falsterbo

Jag kom precis på att jag inte har något viktigt att säga. Så jag kan ju berätta lite om vad som har hänt idag. Vaknade, åt frukost, gick med hunden. Blir ingen träning idag för jag har dragit på mig en förkylning. FUCK. Precis när jag kommit in i det. Plus att när jag gick därifrån förra måndagen tänkte jag att fan vad jag längtar tills nästa gång! Så är det inte alltför ofta som jag känt då det gäller träning.

Och det  ser ju ut att bli en trevlig vecka! På fredag har jag nästan bestämt med mina loverrrs så vi får hoppas att det blir så också!

Jaaaay du är skyldig mig en rem !!

shizzle

Snabb check; idag dans. Klöddig koreografi men befriande var det minsann!

Imorgon ska jag till farmor och hjälpa henne att städa, sen skall eftermiddagen/kvällen spenderas i Malmoe med Emelie babe. Jag måste köra pressy till pappi men jag vet redan vad för jag är så bra på presenter.

På fredag är det Malmöfestival. Så jävla kul det ska bli. Redan första kvällen är jag bokad för Caesars spelning. Och jag hoppas jag dansar in i några spec. helsingborgboys (fast utan att skada någon denna gång, haha).

Nu ska jag välja film som jag och min sistaah ska se nu ikväll. Jag tänker; har ingen aning. Men det blir säkert trevligt ändå. Pusshej jag gillar deej


Radio dödade Jason Mraz

Skojar ni med mig! Detta är det tredje inlägget jag börjar på inom loppet av tio minuter. I det första inlägget hade jag skrivit jättesnitsigt om någonting vad det nu var. Det försvann sedan, och då skrev jag i mitt andra inlägg att blogg.se vill jävlas med mig och musgrejen på laptopen har ADHD. Men det inlägget försvann också. Så nu sitter jag här och har berättat denna onödiga historia två gånger för mycket...

Men när jag ändå pratar om datorer kan jag berätta att jag nu har fått över i stort sett all musik, bilder och dokument från den gamla datorn till min baby. Ett himla spring med USB har det varit. Men allt ska vara ordnat nu, ska ni se.


Idag såg jag Mamma Mia (tidig!?) och den var riktigt bra. En film man blir glad av! Nu vill jag se The Dark Knight. Mest för Heath Ledger. Kanske också för att jag gillar att sitta nersjunken i en av alla röda fåtöljer, ha en delad popcorn alternativt godispåse med en fin person bredvid, känna ljuset dämpas och småpratet tystna och blickarna dras åt duken...


RSS 2.0