the licence plate said 'fresh'

Just nu är Twilight min största obsession.. Boken är beroendeframkallande á la Snabba Cash och jag är snart klar, blev ganska överlycklig när jag fick reda på att det är en serie och alltså fortsätter i ytterligare några böcker. Och på fredag ska vi se filmen!! Btw, boken blir så mkt bättre när man har bilden av mr robert p i huvudet som huvudpojken..

"If I could dream at all, it would be about you"

some serious thinking

GAH! Jag vet inte hur jag känner om allting men jag har nog aldrig varit osäkrare än jag är nu. Varför ska alla klödda till allting. Jag trodde jag hade en klar bild av hur jag ville ha det. Men jag behöver tid att tänka. Så det är vad jag ska göra  helgen, vad jag har avsatt den till. Och det, mina vänner,  kommer inte bli vackert.


XIXIXI

R - You are so beautiful it hurts.
E - It's your nose that hurts.
R - I think it's my heart.


Mitt barn ska fan heta rafe en gång i framtiden. Lite synd om honom kanske men han är min hjälte. Även om josh var söt också.


Mr pilotbrillor försvann i wall street kostymen

Jag vill berätta för er om festivalpojken. Det var sommar och det var kvällssol, varma dagar med svala nätter. Det var skogar och ängar och Converse Chuck Taylors. Det var falafel. Det var the Kooks och Hästpojken. Festivalpojken ja. Det var en brunhårig varelse med rufsig frisyr. Endast en eller kanske två centimeter längre än mig. Aviators. Kanske något stubb. Hans töntiga axelväska och hans cigaretter. De många festivalbanden runt hans handled avslöjade hans största intresse. Och allt var precis perfekt just där och då.

Nu är det kappor och jackor och vantar. Kängor, stövlar. Snöpinnar längs vägarna. Förkylningar och mörker. Kyla. Det är höst. Snart vinter.

Jag såg festivalpojken häromdan på stationen. Välkammat hår och välputsad. Vinterjacka. Kängor. Han såg väldigt upptagen ut. Inte som han gjorde i somras då allt var tillbakalutat och vinden tog med honom till nya platser och äventyr. Då allt kunde fixas med en kall öl i handen och ett skönt beat ur högtalarna.

Övergången sommar-vinter är ganska intressant. Eller deprimerande är kanske rätt ord. Från sommar och frihet och värme, tillbaka till den beiga vardagen. Antingen kan jag ju inse fakta och acceptera situationen. Sätta på mig halsduk och vantar varenda gång jag går ut. Men i ren protest behåller jag mina Converse på fötterna. För att påminna mig om sommaren, och att det kommer en till efter vintern. Det är det som får mig igenom dessa ruskiga, kyliga och mörka månader. Sen är det frihet och odödlighet. Det är hamburgare med majonäs. (210 dagar tills studenten, hänger du på?)

BUSTED

Hokej är avslöjad! Jag känner att jag inte längre kan berätta om mina vidunderliga planer för världen här; som om jag gjorde det innan. Istället får ni ta del om yttre beskrivningar av mitt fabulösa liv.

Gårkvällen med Gusten var fedtnice! Emelie och jag värmde upp på donken på gustav adolf med guitarhero. Malmönatten innehöll bland annat hesa röster, badmintonboys, prins William och Harry och andra normaliteter. Men Gusti var söt och så var även hans kompanjoner. Snakker du med mig? haha. Jag ska fan lära mig danskkk.

Nu ska jag på skrattkurs i Hurva sen bär det av till Malmö igen. Så får vi se var vi hamnar denna kvällen.



Citat av Billie Joe - min musik för två år sedan,

Music to me is the air that I breathe, it's the blood that pumps through my veins that keeps me alive.

RSS 2.0